O orgasmu si toho můžeme v livestyleových časopisech přečíst hodně. Ale jak na něj?

Víme, že jsou různé druhy orgasmů, že každá žena dosáhne vyvrcholení jiným způsobem, že orgasmus trvá od pár vteřin po několik minut (ach, my šťastné :-)), že naše cesta k orgasmu bývá trnitá a dlouhá. Příroda očividně není feministka, neboť nám nenadělila orgasmus při každém pohlavním styku jako mužům. Muž buď vyvrcholí, nebo ne a je na to jasný důkaz 🙂

Milování je pro ženu spojeno s mnoha aspekty a hlava zde hraje hlavní roli. Přiznejte sama sobě, jak často se milujete s mužem, aniž byste dosáhla orgasmu? A jak často začínáte již s vědomím, že to tak bude, tedy že vyvrcholení nebude? Mám pro vás důležitou informaci: orgasmus si žena přivodí sama! Muž je pouze příjemným doplňkem 🙂

O hlavě jsem se zmínila, ale nechci probírat psychologické téma navození atmosféry atd. Chci zde hovořit především o pánevním dnu, neboť pánevní dno a jeho správná funkce vám pomůže prožít nejpříjemnější okamžiky při milování. Na lekcích pilates jste se jistě o pánevním dnu dozvěděla, bylo vám popsáno, jak jej aktivovat,. Jedna z nejlepších možností jeho aktivace je právě sex. Ovšem „plnohodnotný“ sex, tzn. zakončený VAŠÍM orgasmem! Stahy poševního vchodu při orgasmu, to je ta nejlepší aktivace 🙂 !

Pokud se často milujete bez vyvrcholení, nejen, že přicházíte o chuť na sex (mnoho dřiny a nic z toho? Dejte mi pokoj!), ale Vaše pánevní dno nedostane to, co by mělo. Při proniknutí dojde k uvolnění (zde se může objevit problém přetížené první vrstvy pánevního dna), při souloži samotné dochází v rámci rytmického přírazu k otevření všech cest a vrstev, a pokud chybí orgasmus…no, představte si to sama.

Zkuste při milování muže sevřít poševními svaly, na lekcích pilates toto řešíme pomocí výrazu „tamponizace“ 🙂 Několik jasných efektů: muž vyvalí oči a bude v sedmém nebi, zvlášť pokud se naučíte rytmicky stahovat a povolovat, Vy ucítíte tlak v podbřišku a začnete efektivně pracovat na svém orgasmu, aktivujete pánevní dno a přilehlé oblasti (pokud se snažíte o miminko, dojde k prokrvení všech důležitých orgánů).

Máte-li s pocitem svírání poševních svalů potíže, jsou výborným pomocníkem (a hlavně intimním a utajeným) VENUŠINY KULIČKY, se kterými si můžete, mimo jiné, užít i spoustu legrace 🙂 kuličky jsou anatomicky tvarované a přizpůsobené tak, aby vás nutili aktivovat pánevní dno. Za zkoušku nic nedáte! Malé upozornění, kuličky používáte max. třicet minut denně, není nutné se zavedenými kuličkami běžet pro rohlíky :-))

Pokud Vás sex přestal z výše napsaných důvodů bavit, může Vám toto „cvičení“ vrátit chuť to zkusit 🙂 A pokud díky tomu dosáhnete vyvrcholení, stačí jen říct: Óoo, orgasmus :-)!

P.S.: někdy je velmi efektivní připomenout si heslo: co si člověk neudělá sám…v tomto případě SAMA 🙂 Užijte si to!